۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۰ خرداد
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلی دانشکده
معاونت بهداشت و مرکز بهداشت
معاون امور بهداشتی
معرفی
معاون فنی
معرفی
شرح وظایف
معاون اجرایی
معرفی
شرح وظایف
حراست
معرفی
شرح وظایف
مسئول دفتر
معرفی
شرح وظایف
واحدهای فنی
واحد آموزش و ارتقاء سلامت
معرفی واحد
شرح وظایف
دستوالعمل ها
مطالب آموزشی
گروه سلامت محیط و کار
رئیس گروه
گروه بهداشت محیط
شرح وظایف
معرفی واحد
کارشناسان واحد
مطالب آموزشی
گروه بهداشت حرفه ای
معرفی واحد
شرح وظایف
دستوالعمل ها
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی واحد
رئیس گروه
کارشناسان واحد
شرح وظایف
رئیس گروه
کارشناس غیرواگیر
کارشناس واگیر
دستوالعمل ها
مطالب آموزشی
کتاب خودمراقبتی دیابت
گروه سلامت خانواده و جمعیت
معرفی واحد
رئیس گروه
کارشناسان واحد
شرح وظایف
رئیس گروه
سلامت خانواده و باروری
سلامت نوزادان و کودکان
سلامت مادران
سلامت میانسالان و سالمندان
سلامت نوجوانان، جوانان، و مدارس
معرفی واحد
شرح وظایف
دستوالعمل ها
مطالب آموزشی
سلامت زنان در طب ایرانی
گروه گسترش شبکه های بهداشتی و درمانی
مدیریت شبکه و ارتقای سلامت
رئیس گروه
معرفی
کارشناسان گروه
معرفی
گروه گسترش
رئیس گروه
کارشناسان گروه
شرح وظایف
واحد کاهش خطر و بلایا و حوادث
معرفی
شرح وظایف
آزمایشگاه ستادی
معرفی واحد
شرح وظایف
دستوالعمل ها
واحد سلامت دهان و دندان
معرفی واحد
شرح وظایف
دستوالعمل ها
مطالب آموزشی
واحد بهبود تغذیه
معرفی واحد
شرح وظایف
دستوالعمل ها
مطالب آموزشی
واحد سلامت روانی ، اجتماعی و اعتیاد
معرفی واحد
شرح وظایف
دستوالعمل ها
مطالب آموزشی
کارشناس طب سنتی و مکمل
معرفی واحد
شرح وظایف
دستوالعمل ها
مطالب آموزشی
اداره امور عمومی
رئیس اداره
معرفی
شرح وظایف
واحد امور مالی
معرفی واحد
شرح وظایف
واحد کارگزینی
معرفی واحد
شرح وظایف
دبیر خانه
معرفی
مراکز
مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های آموزشی
معرفی واحد
مدیر مرکز
مربیان آموزشی
شرح وظایف
مدیر مرکز
مربیان آموزشی
مرکز مشاوره و مراقبت از بیماریهای رفتاری
معرفی واحد
شرح وظایف
جوانی جمعیت
ارتباط با ما
دوباره تلاش کنید
شرح وظایف
شرح وظایف گروه بهداشت محیط:
⦁ تدوین برنامه های عملیاتی و مداخله ای و اجرای صحیح برنامه ها مطابق نشان گرهای مشخص شده و بارگذاری مستندات در سامانه برنامه عملیاتی
⦁ نظارت بر اجرای استانداردها و مقررات بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی، آموزشی و تفریحی
⦁ نظارت بر کنترل وضعیت بهداشتی و بهسازی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی و اجرای قانون ماده قانون مواد خوردنی،
آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
⦁ نظارت بر انجام کنترل های کیفی بر روی آبهای آشامیدنی شهرها وروستاها واعلام نظریه های مستند و علمی به متولیان آنها به منظور حفظ و ارتقاء سطح بهداشتی آبها
به عنوان مهمترین و ضروری ترین عامل حیات
⦁ نظارت و کنترل بهداشتی استخرهای شنا
⦁ نظارت بر برنامه های دفع بهداشتی فاضلاب و آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلاب خام و آب های خاکستری
⦁ بررسی کنترل فاضلاب، زباله، هوا، منابع آلوده کننده آنها و مکاتبه با ارگانهای مربوطه
⦁ نظارت بر بهداشت مواد غذایی در سطح عرضه و فروش کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی
فاسد بر اساس دستورالعملهای مربوطه
⦁ نظارت بر وضعیت بهداشتی مساجد و اماکن متبرکه و...
⦁ نظارت بر کنترل وضعیت بهداشتی مدارس و مراکز آموزشی و مهد کودکها
⦁ نظارت بر وضعیت ایمنی پرتویی مراکز تشخیصی و درمانی پرتوهای یونیزان
⦁ نظارت بر وضعیت بهداشت هوای آزاد و بسته و اعلام شرایط اضطرار مطابق قانون در صورت نیاز
⦁ نظارت بر وضعیت بهداشتی کارخانجات و کارگاههای تولید مواد غذایی
⦁ رسیدگی به شکایات مردمی سامانه 190 ، شکایات حضوری و تلفنی در زمینه های مختلف بهداشتی
⦁ نظارت بر مراکز عرضه نمکهای خوراکی یددار و تصفیه شده و سنجش ید در مراکز عرضه مواد غذایی
⦁ نظارت بر امر مبارزه با حشرات و جوندگان و حیوانات ناقل بیماری
⦁ نظارت بر حسن فعالیت شرکتهای خصوصی سم پاشی، آموزشگاه های اصناف و دفاتر سلامت
⦁ مشارکت در اجرای طرحهای ملی و کشوری و ارزیابی پیوست سلامت طرح های مشمول
⦁ نظارت بر اجرای برنامه بهسازی محیط روستاها و در صورت نیاز اجرای قانون ماده 688 قانون مجازات اسلامی
⦁ نظارت بر اجرای مناسب طرح ها و برنامه ها و مناسبت ها از جمله طرح تشدید، سلامت نوروزی، ایام رمضان، محرم، اعیاد و سایر مناسبت ها
⦁ مشارکت در اجرای طرح شهر سالم و روستای سالم وBDN
⦁ نظارت بر اجرای سیاست های کشوری و منطقه ای بهداشت محیط و حرفه ای در حوزه تحت پوشش
⦁ طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی بر اساس اطلاعات بدست آمده از تجزیه و تحلیل مشکلات منطقه و اجرای طرح های مداخله ای و طرح های رتبه بندی واحدهای
صنفی
⦁ برنامه ریزی وانجام تحقیقات لازم در جهت کنترل و پایش مراکز تهیه، توزیع و انتقال مواد غذایی و اماکن عمومی و مراکز آموزشی به منظور حفظ و ارتقاء سطح بهداشت
جامعه
⦁ شرکت در مبارزه با اپیدمی ها و تامین بهداشت محیط به هنگام بروز سوانح از قبیل سیل، زلزله وغیره و همکاری با سایر واحدهای ذیربط
⦁ شرکت فعال در دوره آموزشی، علمی و مهارتی به منظور ارتقاء معلومات و توانمندی های شغلی و بکارگیری نتایج در انجام وظایف شغلی
⦁ اجرای برنامه های آموزشی و آگاهسازی عمومی در خصوص مسائل بهداشت محیطی شامل: آلودگی هوا، بهداشت آب و فاضلاب، بهداشت مواجهه با پرتوهای فرابنفش
خورشیدی و ...)
⦁ جمع آوری آمار و اطلاعات، بررسی و تجزیه و تحلیل آنها به منظور شناخت نیازها و مطابقت آنها با استانداردها و تهیه شاخصهای مربوطه
⦁ تقویت تعاملات بین بخشی و استخراج مشکلات و چالش های حوزه تحت پوشش و هماهنگی با دبیرخانه دانشگاه و پیگیری طرح موضوعات در جلسات تا حصول نتیجه
⦁ نظارت بهینه بر اجرای پروتکل ها و الزامات بهداشتی کووید 19 و سایر بیماری های واگیر در کارگاهها و کارخانجات و مراکز تجمعی و...
⦁ بازدید از آزمایشگاهها و مراکز بهداشتی درمانی و مطبها و بیمارستانها از نظر وضعیت بهداشت محیط
⦁ بررسی وضعیت بهداشتی پارکها و ورزشگاهها و ترمینالها و تشکیل پرونده بهداشتی و اعلام به سازمانها و مسئولین زیربط و پیگیری تا حصول نتیجه مطلوب
⦁ کنترل بهداشتی اردوگاهها و زندانها جهت ساماندهی وضعیت بهداشتی آنها
تاریخ به روز رسانی:
1401/07/07
تعداد بازدید:
137
کلیه حقوق متعلق به سایت دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی خوی می باشد.
دانشجویان
هیات علمی
کارکنان
عموم
Powered by
Dorsa
Portal